Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Kemper odsesovanje - Mobilni in centralni odsesovalni sistemi

Kemper sistemi za odsesavanje

Podjetje Kemper je bilo ustanovljeno leta 1977 v mestu Vreden v Nemčiji. Kot pionir in vodja razvoja s področja odsesovanja in filtracije varilnega dima je v 40ih letih izkušenj razvil izredno napredne in stroškovno učinkovite rešitve.

Danes je Kemper uspešno družinsko podjetje, kjer s konstantnim napredkom v razvoju predstavlja eno najbolj varnih rešitev (tudi z 99,9 % filtracijo dima) s področja odsesavanja in filtracije varilnega in rezalnega dima.

Kemper odsesavanje

 


 Mobilni filtrski sistemi Kemper

V našem prodajnem programu vam ponujamo mobilne filtrske sisteme za vašo delavnico. Od sistemov za občasno uporabo pri manjši količini dima do sistemov za pogosto uporabo ob večji količini dima, Kemper rešitve za mobilne filtrske enote vas ne bodo razočarale!

Kemper mobilne enote za filtracijo


Stacionarni filtrski sistemi Kemper

Sistemske rešitve za centralno odzračevanje in filtracijo dima pri rezanju in varjenju. Od centralnih enot do sistemskih rešitev za odzračevanje celotne delavnice.

  • Kemper CleanAirTower - energijsko varčno prezračevanje prostorov, kjer točkovno odzračevanje ni možno
  • Kemper PlasmaFil / WeldFil - sistem za odsesovanje z daljšo življensko dobo filtra in prilagodljivimi možnostmi postavitve
  • Kemper Sistem 8000 - stacionarni filtrski sistem s samočistilnim filtrom za naprednejšo uporabo

Stacionarni filtrski sistemi


Sistemske rešitve za centralne filtrske sisteme

Ponujamo vam sistemske rešitve za celotno delavnico. Povezava posameznih varilnih in rezalnih mest v celovito rešitev s filtracijskim odsesovalnim sistemom Kemper.

Centralni filtracijski sistem Kemper


 Z različnimi sistemskimi rešitvami poskrbimo za optimalno odsesovanje in filtracijo.

Kemper odsesovanje


Predstavitev Kemper filtracijski sistemi

Za podrobnejšo predstavitev Kemper prodajnega programa si prenesite Katalog predstavitve mobilnih in stacionarnih filtracijskih sistemov Kemper.

PRENOS: KATALOG KEMPER V SLOVENŠČINI

Katalog odsesovanje Kemper


Pokličite naše svetovalce na telefonski številki 01 23 61 420 in si priskrbite optimalno rešitev za odsesavanje in filtracijo vaše delavnice.


 

 

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.