Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Fronius Acctiva TWIN 15 A

  • Hkratno polnjenje dveh startnih baterij
  • Idealno za gasilska in ostala interventna vozila
  • Pametno, stroškovno učinkovito polnjenje

Fronius Acctiva seller

Fronius Acctiva TWIN

Napajalnik baterij je osnovan na revolucionarni Fronius Aktiv inverterski tehnologiji, ki vam zagotavlja 100% zanesljivost in varnost pri polnjenju akumulatorjev. Polnjenje poteka enakomerno in nežno z avtomatsko karakteristiko IUoU. Slednja omogoča tri fazno polnenje z zaščito pred pre-napolnenostjo in praznenjem baterije. Tako boste startni bateriji zagotovili najdaljšo življensko dobo!


Nakup v verziji TWIN omogoča hkratno polnenje dveh 12V ali 24V baterij.
Polnjenje poteka popolnoma avtomatsko, vse kar potrebujete je priklop na električno omrežje. Odličen je za uporabo v interventnih vozilih, kjer je zanesljivost na prvem mestu! Lahko pa se ga prav tako uporablja v avtodomih, tovornjakih, čolnih... skratka vseh napravah z dvema startnima baterijama.

Fronius Acctiva TWIN


Hkratno pametno polnjene dveh startnih baterij

Pri polnjenju dveh zaporedno vezanih 12 V baterij, polnilec Fronius Acctiva TWIN z različnim tokom polni vsako startno baterijo glede na njeno izpraznjenost. Blag način polnjenja poskrbi za daljšo življensko dobo baterij in pripomore k manjši porabi električne energije.

Polnjenje dveh startnih baterij


 

IUOU karakteristika polnjenja

IUOU karakteristika polnjenja poteka v treh fazah. V prvi fazi je polnilni tok konstanten in poskrbi za najkrajši čas polnjenja. Ob koncu te faze je startna baterija 80 % napolnjenja. Z zmanjšanjem toka v drugi fazi doseže Fronius polnilec 100 % napolnjenost baterije. V tem trenutku preklopi Fronius naprava na vzdrževalni način, ki poskrbi, da baterija ostane 100 % napolnjena brez nepotrebne izgube električne energije.

IUoU karakteristika polnjena


Tehnični podatki za Fronius Acctiva TWIN

 

Acctiva Twin

Napajalna napetost

12 V, 24 V

Polnilni tok

15 A

Karakteristika polnenja

IUoU

Omrežna napetost

230 V

Dimenzije (DxŠxV)

247 x 184 x 88 mm

Teža

2,26 kg


Za dodatne informacije in naročilo izdelka nas lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca ali na telefonsko številko 01 23 61 420.


 

Podobni artikli

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.