Inverterski varilni aparati Fronius zagotavljajo najboljše rezultate pri varjenju. Ponujamo vam inverterske varilne aparate za TIG, MIG MAG in elektroobločno varjenje znamke Fronius.

fronius varilni inverter


Inverterski varilni aparati za MMA varjenje

Fronius inverterski varilni aparati za MMA varjenje linije TransPocket. S težo od 6,3kg naprej varilni aparati Fronius TransPocket zagotavljajo optimalno rešitev za terensko varjenje. Na voljo v verzijah od 150A naprej.

Varilni inverterji Fronius TransPocket so na voljo tudi v verziji z vgrajeno baterijo - Fronius AccuPocket!

Za več informacij o inverterskih varilnih aparatih MMA kliknite TUKAJ.

Inverterski varilni aparati MMA


Inverterski varilni aparati MIG MAG varjenje

Fronius inversterski varilni aparati MIG MAG so digitalni varilni izvori, ki omogočajo zanesljivo in natančno varjenje. S težo od 20kg naprej in manjšimi dimenzijami gre za izredno prenosne naprave primerne tako za delo v delavnici kot na terenu.

Za več informacij o inverterskih varilnih aparatih MIG MAG kliknite TUKAJ.

Inverterski varilni aparati MIG MAG


Inverterski varilni aparati TIG varjenje

Fronius inverterski varilni aparati za TIG varjenje so na voljo v dveh modelih - Fronius TransTIG za DC varjenje in Fronius MAgicWave za AC/DC varjenje (tudi varjenje aluminija).

Za več informacij o inverterskih varilnih aparatih TIG kliknite TUKAJ.

varilni aparati inverter


 Želite preizkusiti varilne inverterje Fronius?

Prijavite se na demonstracijo varjenja z varilnimi inverterji Fronius in se prepričajte v zanesljivo delovanje in najboljše varilne rezultate.

Prijava na demonstracijo varjenja

Varilni inverter Fronius


Za več informacij in pripravo ponudbe nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 23 61 420 oz. preko spodnjega obrazca.